Imprimeix

NosotrosACTIVA T és una entitat sense ànim de lucre dedicada a gestionar i organitzar serveis d'oci, lleure i esport adaptat per a tots aquells usuaris que vulguin conèixer i experimentar l'activitat física practicada per persones amb discapacitat.
 
La idea neix d'un grup d'experts en el món de la discapacitat, alguns d'ells part directa del col·lectiu, que tenen la inquietud d'oferir uns serveis professionals que en l'actualitat estan molt poc atesos, pero a la vegada amb un gran nombre de clients potencials.
 


FRANCESC ORDOÑO MADOLELL
Nascut a Valls, és un gran coneixedor del món de l'esport adaptat gràcies a una llarga trajectòria com a jugador de bàsquet en cadira de rodes amb equips com el FC Barcelona. Com a professional ha estat durant els últims anys desenvolupant les tasques de promoció a la Federació Catalana d'Esports de Persones amb discapacitat Física, on ha pogut reconèixer les grans necessitats del col·lectiu de persones amb discapacitat en el sector de l'oci i el lleure. A més, col·labora amb l'Institut Barcelona Esports en tots els temes referents a Discapacitat, esport, integració, etc.
 
JORDI MORALES GARCIA
Esparreguerí de 27 anys, esportista medallista paralímpic als Jocs Paralímpics de Londres en la modalitat de tennis taula. És llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i professionalment ha desenvolupat les tasques de secretari tècnic a la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física i és responsable de Tennis Taula Adaptat a la Federació Catalana de Tennis Taula. La seva llarga experiència en Jocs Paralímpics (ha participat en 5 edicions) li permet aportar un gran coneixement global del món de la discapacitat i les seves aplicacions d'oci i esport.

Tots ells, tenen coneixements suficients per a desenvolupar les tasques amb la màxima eficàcia i donar una qualitat extraordinària en el seu desenvolupament.
Així doncs,  ACTIVA T  preten arribar a ser un referent en un àmbit de la societat amb grans necessitats