Imprimeix

Escuela

Aquesta activitat consta de dues parts:

La primera és una xerrada d'un esportista paralímpic que ens explica els valors, l'esforç i la superació relacionats amb la discapacitat i amb l'esport adaptat.

La segona és una activitat multiesportiva on en forma de grups es van practicant diferents esports que implica diferents situacions de discapacitat i experimentar les capacitats d'aquests esportistes. Cada esport és una estació.

 
Imprimeix

Handbike

Sortides en handbike, caiac o vela, és algunes de les sortides a realitzar oci esportiu adaptat que ACTIVA T et pot preparar per a què gaudeixis al màxim de les possibilitats de pràctica. Gràcies a la gran quantitat de vies verdes, del centre municipal de vela o del Canal Olímpic de Rem, les caracteristiques de l'activitat en granatitzen l'èxit.

Atreveix-te a provar i repetiràs!

 
Imprimeix

Kayak

Mar, muntanya o ciutat són alguns dels llocs on es pot gaudir dels meravellos entorns dels que disposa Catalunya per a poder practicar lleure i activitat física. Si ets una persona amb discapacitat i vols venir a conèixer les terres catalanes, nosaltres t'ho posarem molt fàcil per fer-ne d'ella una experiència inolvidable.

 
Imprimeix

Empresas

Els valors i les motivacions dels esportistes paralímpics tenen molts secrets propers al del bon funcionament d'una empresa. Si ets un directiu  i vols descobrir-los, aprendre'n i fer crèixer el teu negoci, nosaltres t'hi ajudem amb tota la nostra empenta.